Toggle Nav

ZOEGAS MEZZO SUODATINKAHVI KESKIPAAHTO 450G

Varastossa
GTIN
7310731101659
6,49 €

Keskipaahtoinen kahvi, joka on valmistettu Brasiliassa ja Itä-Afrikassa käsinpoimituista kahvipavuista. Maku on pehmeä ja pyöreä ja siinä on häivähdys nougata ja vihreitä rypäleitä. Valmistettu 100% Arabica-pavuista

Makuprofiili: Keskipaahto
Paahtoaste: 4/8

ZOÉGAS on tummapaahtoinen ja vivahteikas ruotsalainen kahviklassikko, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1886 saakka. Erinomainen kahvi on käsityötä. Tummapaahtoisen kahvin asiantuntijoina kehitämme jatkuvasti uusia tummapaahtoisia sekoituksia, eri alkuperämaiden ominaisuuksia yhdistellen - aina laadukkaimmista kahvipavuista.

ZOÉGAS-kahvin ainutlaatuinen maku perustuu pitkälti Itä-Afrikasta saatavaan aromikkaaseen kahviin. Kahvin tarjonta Itä-Afrikasta on kuitenkin hyvin rajallista ja kahvin tulevaisuus on uhattuna mm. ilmastonmuutoksesta johtuen. Kaikki ZOÉGAS tuotteet sisältävät kahvia Rainforest Alliance -sertifioiduilta viljelmiltä. Tämä on osa ZOÉGASin pyrkimystä varmistaa kahvin vastuullinen tulevaisuus.

ZOÉGAS-kahvien laadukkaat arabica-pavut tuovat esiin eri alkuperämaiden parhaat ominaisuudet ainutlaatuisella tavalla. Voit luottaa siihen, että jokainen kupillinen on aina täyteläinen makuelämys.