Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

NESTLE FITNESS TÄYJYVÄHIUTALEITA 375G

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

NESTLE FITNESS TÄYJYVÄHIUTALEITA 375G

Täysjyvävehnä-riisihiutaleita

Herkulliset ja rapeat FITNESS täysjyvähiutaleet sisältävät runsaasti kuitua ja 3g sokeria per annos. Hiutaleet ovat vastustamattoman rapeita ja herkullisia, rapeus säilyy maidossakin. Aloita päiväsi kulhollisella FITNESS hiutaleita, joko sellaisenaan maidon tai jogurtin kera tai yhdessä kauden hedelmien/marjojen kanssa. SYDÄNMERKKITUOTESV: Ingredienser: Fullkornsvete (53%), ris (34%), socker, mörk invertsockersirap, kornmaltextrakt, salt, stärkelsesirap, surhetsreglerande medel (trinatriumfosfat), antioxidationsmedel (tokoferol), vitaminer och mineralämnen (niacin, pantotensyra, riboflavin, B6, folsyra, kalcium, järn). Kan innehålla spår av mjölk, jordnötter och nötter.
FI: Ainekset: Täysjyvävehnä (53%), riisi (34%), sokeri, tumma inverttisokerisiirappi, ohramallasuute, suola, tärkkelyssiirappi, happamuudensäätöaine (trinatriumfosfaatti), hapettumisenestoaine (tokoferoli), vitamiinit ja kivennäisaineet (niasiini, pantoteenihappo, riboflaviini, B6, foolihappo, kalsium, rauta). Saattaa sisältää hivenen maitoa, maapähkinää ja pähkinää.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: NESTLE FITNESS TÄYJYVÄHIUTALEITA 375G