Toggle Nav

NESTLÉ NAN 2 LUOMU VIEROITUSVALMISTE 200ML

Varastossa
GTIN
7613036275675
0,79 €

NAN Organic 2 ei ole tarkoitettu äidinmaidonkorvikkeeksi alle 6 kk:n ikäisille lapsille. 6 kk:n iästä alkaen suositellaan muun ruoan tarjoamista makuannoksina. Pyydä tarkempia ohjeita neuvolasta.

Tuote sisältää välttämättömiä pitkäketjuisia Omega-3 (alfa-linoleenihappo) ja Omega-6 (linolihappo) rasvahappoja turvaamaan normaalia** kasvua ja kehitystä ja varmistamaan näiden tärkeiden ravintoaineiden saannin vauvoilla. Vaikka keho itsekin tuottaa näitä rasvahappoja, on imeväisten tarve niille korkea ja he hyötyvät niiden saamisesta.

Tuote sisältää rautaa, joka vaikuttaa normaaliin kognitiiviseen kehitykseen lapsilla sekä D-vitamiinia, joka on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. ** Hyödyt saavutetaan nauttimalla päivittäin 2 g alfa-linoleenihappoa (ALA) ja 10 g linoleiinihappoa (LA) . Huomioithan, että tuoteseloste saattaa muuttua – lue aina ainesosaluettelo pakkauksesta ennen kuin tarjoat ruokaa.