Toggle Nav

PAKASTE MYLLYN PARAS LAKTOOSITON PIPARITAIKINALEVY 500G

Varastossa
GTIN
6417700067501
2,49 €

Piparit ovat olennainen osa joulunaikaa. Nauti pimenevistä illoista ja virittäydy jo ajoissa joulutunnelmaan leipomalla jouluisia herkkuja. Myllyn Parhaan piparkakkutaikinalla leivot maukkaat ja jouluiset piparit helposti ja nopeasti. Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen ja kauniin ruskeaksi paistuva, ja se sopii vegaaniseen ruokavalioon.

Taikina on kehitetty yhdessä kuluttajien kanssa ja siksi siihen on onnistuttu yhdistämään herkullinen maku ja helposti leivottava rakenne. Myllyn Paras laktoositon piparitaikina on valmispakaste, joka on heti sulatuksen jälkeen käyttövalmis. Sulatus kestää vain puolisen tuntia. Sulatuksen jälkeen taikina kannattaa kaulia melko ohueksi, noin 2-3 mm:n paksuiseksi. Kun taikina on sopivan paksuinen, voit muotoilla taikinasta erilaisia piparkakkuja mieluisilla muoteilla. Muista vahtia huolellisesti pipareiden paistumista. Koristele kauniit piparkakut ennen tarjoamista sokerivesikuorrutteella, tomusokerilla tai suloisilla karamelleilla. Kokeile käyttää piparitaikinaa myös muihin makeisiin leivonnaisiin osana muuta taikinaa.

KÄYTTÖOHJE

Sulata taikina jääkaapissa pakkauksessaan yön yli tai levitä taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min, kunnes taikina on riittävän sulanut kaulittavaksi. Taikinan käsiteltävyys on parhaimmillaan jääkaappilämpöisenä (+5 ºC–+8 ºC ). Kauli taikinalevy n. 2–3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla n. 200 ºC n. 5–9 min. Ole tarkkana, piparit palavat helposti.