Toggle Nav

PAKASTE RAWA RAAKAKAKKU MUSTIKKA-VALKOSUKLAA-KARDEMUMMA 1,2KG LUOMU

Varastossa
GTIN
6430063990149
49,00 €

20 cm pyöreä kakku, 14 palaa

Vegaanisia, gluteenittomia ja matalasokerisia

Kaikki tuotteemme ovat eläinkunnan tuotteista vapaita ja viljattomia. Lisäksi käytämme ainoastaan matalan klygeemisen indeksin makeutusaineita.
Nämä tekevät tuotteemme sopiviksi allergisille (paitsi pähkinäallergiset), sokeriherkille ja erilaisia ruokavaliota noudattaville ihmiselle.
Rawan tuotteet sopivat paitsi vegaaneille myös raakaruoka-, paleo-, ketogeenista-, tai vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Ne sopivat myös maidotonta, munatonta, vähäsokerista tai geenimuuntelusta vapaata ruokavaliota noudattaville.

Täydellinen maku
Meidän intohimonamme on maku! Jokainen pala tarjoaa korkealuokkaisen makuelämyksen ilman syyllisyyttä tai rajoitteita. Luomme herkullisia makuyhdistelmiä piilottamalla suomalaisia marjoja suklaaseen tai sulauttamalla lakritsa vadelmaan. Unohtamatta tietenkään perinteisempiä makuja kuten cafe mocha, minttu tai suklaa.
Asiakkaidemme on ollut vaikeaa uskoa, että jokin näin hyvältä maistuva voi olla myös terveellistä! Tuotteemme sopivat loistavasti myös lasten suuhun!

Korkea laatu
Korkealuokkaiset ja lisäaineettomat raaka-aineet ovat meille erittäin tärkeitä. Kaikki suussasulavat herkkumme on tehty ilman kuumentamista, jotta voisimme maksimoida niissä olevien ravintoaineiden määrän. Käytämme sertifioituja raaka-aineita kuten cashew-pähkinöitä, raakaa kaakaojauhetta, kylmäpuristettua kookosöljyä, aitoja hedelmiä ja aina ainoastaan suomalaisia marjoja. Raaka-aineemme tulevat luotettavilta partnereilta ja maahantuojilta, jotka noudattavat tarkasti virallisia vaatimuksia.
Vältämme huolellisesti geenimuunneltuja raaka-aineita.

Rawa on Jyväskylässä sijaitseva perheyritys
Sen juuret ovat kuitenkin Limassa Perussa, jossa Daniel ja Merja asuivat ja perustivat ensimmäisen Rawan vuonna 2013. Rawa syntyi tuolloin heidän intohimostaan ja omasta tarpeestaan syödä terveellisiä ja maistuvia raakajälkiruokia.
Suomeen muuton jälkeen vuonna 2014 Rawa perustettiin uudelleen Helsingissä yhdessä ensimmäisen partnerin ja ystävän Yazka Janin kanssa.
2014-2017 Rawa laajensi B2B liiketoimintaansa Helsingin alueella ja osallistui moniin messuihin ja tapahtumiin, ja sillä oli monta pop up-kahvilaa.
Vuoden 2017 lopussa alkoi yhteistyö suuren suomalaisen jakelijan kanssa ja näin ollen Rawan kakut levisivät koko Suomeen. Tämän myötä Rawa alkoi suunnata katsettaan myös ulkomaan markkinoille.
Vuonna 2019 Rawa laajensi tuotantotilaansa ja muutti Jyväskylään. 2020 Rawasta tuli jälleen perheyritys, jonka johdossa Daniel ja Merja ovat.