Toggle Nav

PAKASTE THE VEGETARIAN BUTCHER BANGERS 160G

Varastossa
GTIN
8718692788626
4,69 €

Oletko sinä tyyppi, joka haluaa ajatella isosti? Hienoa! Haluamme esitellä sinulle Big Bangers -makkaramme. Nämä mehukkaat ja maukkaat komistukset toimivat yhtä loistavasti perunamuusin ja kastikkeen kanssa kuin lihaiset makkarat. Ne ovat myös herkullisia grillattuna. Pätkä historiaa: Tiesitkö, että Konrad Adenauer keksi ensimmäisen kasvismakkaran vuonna 1918? Hän kutsui sitä nimellä Friedenswurst eli rauhanmakkara. Nostetaan malja sille!

Uuden sukupolven kasvipohjainen proteiini - tuttu maku, rakenne, sekä ulkomuoto, jotta lihan ystävät eivät jää mistään paitsi.

The Vegetarian Butcher on uusi brändi, joka on tuonut markkinoille laajan valikoiman herkullisia kasvipohjaisia tuotteita.
Brändin takana on Jaap Korteweg, joka avasi ensimmäisen kauppansa Haagissa, Alankomaissa vuonna 2010. Hän on entinen maanviljelijä, joka sikainfluensan myötävaikutuksesta päätti alkaa kasvissyöjäksi. Jaap kuitenkin kaipasi lihan makua ja yhdessä menestyneiden kokkien kanssa hän kehitti muutaman vuoden kuluttua innovatiivisen kasvipohaisten tuotteiden valikoiman - erityisesti lihanystäville. Hänen tavoitteenaan oli antaa ihmisille mahdollisuus jatkaa suosikkiruokien nauttimista luopumatta mausta ja tekstuurista.