Toggle Nav

PAKASTE THE VEGETARIAN BUTCHER CHICKENED OUT CHUNKS 160G

Varastossa
GTIN
8710522760321
4,69 €

Tämä ikuinen arvoitus on aiheuttanut paljon riitoja aikojen saatossa: kumpi oli ensin, muna vai kana? Olipa oikea vastaus kumpi hyvänsä, olemme pystyneet luomaan saman mahtavan maun käyttämättä kanaa tai munia! Jotkut väittävät näiden kanaa jäljittelevien chunks-palojen maistuvan enemmän kanalta kuin aito kana. Chickened Out Chunks -palamme ovat sataprosenttisen vegaanisia ja The Vegetarian Butcherin lippulaivatuote. Ne ovat kasvipohjaisen gastronomian seuraava iso juttu!

Uuden sukupolven kasvipohjainen proteiini - tuttu maku, rakenne, sekä ulkomuoto, jotta lihan ystävät eivät jää mistään paitsi.

The Vegetarian Butcher on uusi brändi, joka on tuonut markkinoille laajan valikoiman herkullisia kasvipohjaisia tuotteita.
Brändin takana on Jaap Korteweg, joka avasi ensimmäisen kauppansa Haagissa, Alankomaissa vuonna 2010. Hän on entinen maanviljelijä, joka sikainfluensan myötävaikutuksesta päätti alkaa kasvissyöjäksi. Jaap kuitenkin kaipasi lihan makua ja yhdessä menestyneiden kokkien kanssa hän kehitti muutaman vuoden kuluttua innovatiivisen kasvipohaisten tuotteiden valikoiman - erityisesti lihanystäville. Hänen tavoitteenaan oli antaa ihmisille mahdollisuus jatkaa suosikkiruokien nauttimista luopumatta mausta ja tekstuurista.