Toggle Nav

PAKASTE THE VEGETARIAN BUTCHER MINCE 200G

Varastossa
GTIN
8718692788657
4,69 €

Tee ruokailuhetkistäsi taianomaisia! Kasvipohjainen Magic Mince sopii monenlaisiin ruokiin, joten anna sen tehdä taikojaan spagetti bolognesessa, lasagnessa tai quesadillojen täytteenä. Tämä lihaisanoloinen ihme on yhtä monipuolinen kuin jauheliha, ja sen koostumus pysyy kiinteänä myös kastikkeissa.

Uuden sukupolven kasvipohjainen proteiini - tuttu maku, rakenne, sekä ulkomuoto, jotta lihan ystävät eivät jää mistään paitsi.

The Vegetarian Butcher on uusi brändi, joka on tuonut markkinoille laajan valikoiman herkullisia kasvipohjaisia tuotteita.
Brändin takana on Jaap Korteweg, joka avasi ensimmäisen kauppansa Haagissa, Alankomaissa vuonna 2010. Hän on entinen maanviljelijä, joka sikainfluensan myötävaikutuksesta päätti alkaa kasvissyöjäksi. Jaap kuitenkin kaipasi lihan makua ja yhdessä menestyneiden kokkien kanssa hän kehitti muutaman vuoden kuluttua innovatiivisen kasvipohaisten tuotteiden valikoiman - erityisesti lihanystäville. Hänen tavoitteenaan oli antaa ihmisille mahdollisuus jatkaa suosikkiruokien nauttimista luopumatta mausta ja tekstuurista.