Toggle Nav

PATAPATA 10KPL SAIPPUAVILLATYYNY

Varastossa
GTIN
7310790043471
3,49 €

PataPata saippuavillatyyny 10kpl / PataPata löddrande tvålullskuddar 10st

PataPata saippuavilla on jokaisen kodin tehopuhdistaja. Pakkauksessa on 10 kpl vaahtoavaa saippuavillalevyä. Se tehoaa pinttyneeseen ja hankalaan likaan sekä ruosteeseen. Saippuavillaa kannattaa ensin kokeilla pienelle huomaamattomalle alueelle. Se ei naarmuta puhdistettavaa pintaa niin kauan kuin se vaahtoaa. Saippuavillaa ei suositella käytettäväksi maalatuille tai aroille pinnoille, kuten alumiinille. Kun saippuavilla ei enää vaahtoa, heitä se pois. PataPata sisältää biologisesti hajoavaa luonnonsaippuaa ja teräsvillaa, joka palaa ruostuessaan takaisin luontoon.

PataPata tvålull rengör effektivt utan att repa. Förpackningen innehåller 10 st. löddrande tvålullskuddar. Produkten rengör effektivt envis smuts och svåra rostfläckar. Testa produkten först på ett litet undanskymt område. Den repar inte ytan som ska rengöras så länge den skummar. Tvålull rekommenderas inte för målade eller känsliga ytor, som t.ex. aluminium. Släng bort tvålullen när den inte längre skummar. PataPata består av biologiskt nedbrytbar naturlig tvål och stålull, som återvänder till naturen när den rostar.

KÄYTTÖOHJEET/ ANVÄNDARINSTRUKTIONER

Kastele saippuavillapala ja puristele se vaahtoavaksi. Kokeile ensin pienelle alueelle varmistaaksesi saippuavillan sopivuus pinnalle. Saippuavillaa ei saa käyttää maalatuille tai aroille pinnoille, kuten alumiinille, joita se voi naarmuttaa. Saippuavilla ei naarmuta niin kauan kuin se vaahtoaa. Kun saippuavilla ei enää vaahtoa, heitä se pois.

Ta en tvålullskudde, fukta och krama så att den löddrar. Är du osäker på materialet, testa på ett litet område. PataPata bör inte användas på målade eller mjuka metaller, som t.ex. aluminum eller speciellt ömtåliga ytor. Tvålullen repar inte så länge den löddrar. Släng bort tvålullen när den inte längre löddrar.

LISÄHUOMAUTUKSET/ YTTERLIGARE ANMÄRKNINGAR

Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Kan orsaka en allergisk reaktion.

KIERRÄTYSOHJEET/ ÅTERVINNINGSINSTRUKTIONER

Kierrätä pakkaus kartonkina.

Sortera förpackningen som kartong.

ALKUPERÄMAA/ VALMISTUSMAA/ URSPRUNGSLAND/TILLVERKNINGSLAND

Irlanti 372

MAAHANTUOJA / IMPORTÖR

Lisenssinhaltija rekisterinpitäjä /Licenstagarens kontrollant

Orkla Care

VALMISTAJA/ TILLVERKARE

Orkla Care Oy