Toggle Nav

PEPSODENT 2-TEHO HAMMASTAHNA 50ML

Varastossa
GTIN
5601068050461
1,89 €

Pepsodent 2 Teho Hammastahna Hammaskiveä vastaan Sisältää fluoria 50 ml/Pepsodent Tandkräm 2-Teho 50ml

Pepsodent 2 Teho hammastahna soveltuu erityisesti hammaskiven ehkäisyyn, sillä se sisältää fluoria ja pyrofosfaattia, joka ehkäisee plakin kovettumista hammaskiveksi. Pepsodent 2 Teho on fluorihammastahna, joka auttaa tehokkaasti taistelussa hampaiden reikiintymistä ja hammaskiveä vastaan.
Jokainen hymy on tärkeä. Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löydät tuotteet koko perheelle. Pepsodentillä on pitkä kokemus hampaiden terveyden edistämisestä ja se on vuosien aikana kerännyt runsaasti tietoa, mikä auttaa parantamaan suun terveyttä kaikissa elämänvaiheissa. Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Siksi tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti. Pyrimme levittämään oikeita käytäntöjä parhaaseen hampaiden hoitoon, sillä ennaltaehkäisy on avain terveeseen ja iloiseen suuhun.
Olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.
Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä hyvään hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Hampaiden harjaamisen perusteet: Pese hampaat ainakin kahdesti päivässä, aamulla, joko ennen aamiaista tai puoli tuntia aamiaisen jälkeen, ja ennen nukkumaan menoa. Voit harjata hampaasi myös lounaan tai muitten aterioitten jälkeen. Muista tällöin odottaa 30 minuuttia. Jos harjaat happohyökkäyksen ollessa vielä käynnissä, saatat vahingoittaa haavoittuvassa tilassa olevaa hammaskiillettäsi. Jo sinulla ei ole mahdollista odottaa niin pitkään, huuhtele suusi kahteen kertaan vedellä vähentääksesi happojen vaikutuksia.

SÄILYTYS-, KIERRÄTYS- JA KÄYTTÖOHJEET/ FÖRVARING, ÅTERVINNING INSTRUKTIONER OCH ANVÄNDARINSTRUKTIONER

ALKUPERÄMAA/VALMISTUSMAA/ URSPRUNGSLAND/TILLVERKNINGSLAND

Ranska

VALMISTAJA/ TILLVERKARE

Unilever Finland Oy