Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 250G MAKARONIA JA LIHAPULLIA 15KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 250G MAKARONIA JA LIHAPULLIA 15KK

Taapero - Makaronia ja lihapullia lasten ateria
Piltti Taapero Makaronia ja lihapullia on herkullinen pienten lasten ateria täysjyväpastasta, naudanlihasta, paprikasta, palsternakasta ja sipulista. Lisää makua ateriaan antavat tomaattisose, basilika, valkopippuri ja oregano. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.


Piltti Taapero

Eri ravintoaineiden saanti oikeassa suhteessa on lapsesi kasvulle erityisen tärkeää. Siksi kehitimme Piltti Taapero -sarjan! Sen maittavat ateriat takaavat 1–3-vuotiaille ravintosuositusten mukaisen, sopivasti pureskeltavan ja juuri oikean kokoisen annoksen jokaiseen ruokailuun.

Taaperoikäisen lapsen päivittäinen raudantarve painokiloa kohden on jopa kuusinkertainen ja energiantarve noin kolminkertainen verrattuna aikuiseen. Tyydyttyneiden rasvojen osuus tulisi olla alle 10 prosenttia ruoasta saadusta energiasta. Piltti Taapero aterioissa on optimaalinen rasvakoostumus.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset
Vesi, keitetty täysjyväpasta 18% (täysjyvädurumvehnä), naudanliha (9%), paprika, palsternakka, sipuli, tomaattisose, tärkkelys (maissi, peruna), vehnäjauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,2%), perunakuitu, basilika, valkopippuri ja oregano. Sisältää lihapullia 11% ja kasviksia 17%. Saattaa sisältää hivenen kananmunaa.

Vatten, kokt fullkornspasta 18% (fullkornsdurumvete), nötkött (9%), paprika, palsternacka, lök, tomatpuré, stärkelse (majs, potatis), vetemjöl, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt (0,2%), potatisfiber, basilika, vitpeppar och oregano. Innehåller köttbullar 11% och grönsaker 17%. Kan innehålla spår av ägg.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 250G MAKARONIA JA LIHAPULLIA 15KK