Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 200G KASVIS- KALKKUNAPATA 8KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 200G KASVIS- KALKKUNAPATA 8KK

Vesi, porkkana, keitetty riisi, kalkkuna (9 %), kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), riisijauho, riisitärkkelys ja valkopippuri.

Piltti Kasvis-kalkkunapata on herkullinen pienten lasten ateria porkkanasta, riisistä ja kalkkunasta. Tuotteessa on hyvä rasvakoostumus, vähän kovaa rasvaa. Lapsille 8 kuukauden iästä alkaen.

Lämmitä ruoka joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa (noin 30s, 750W) lautasella tai avatussa purkissa. Tarkista, ettei ruoka ole liian kuumaa. Lämmitä vain kerralla tarvittava määrä. Tarjoa ruoka lautaselta ja käytä muovilusikkaa. Tarkista, että avatessa kuuluu napsahdus. Maista aina itse tuotetta ensin.

Avaamattomana huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa noin 2 vrk.

"Lasten tulee saada totutella uusiin makuihin omassa tahdissaan

Pienen lapsen ravitsemustarpeet ovat erilaiset kuin aikuisten, ja sama koskee myös makuaistia. Kaikki Piltti-ruoat on valmistettu tietyn ikäisiä lapsia ajatellen. Vuosikymmenten yhteistyö Makuraadin kanssa on tuottanut tulokseksi runsaan Piltti-tuotevalikoiman, jolla autat lastasi oppimaan pitämään uusista ja jännittävistä ruoista kaikista maailmankolkista aina suomalaisiin perinneruokiin.
"Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 200G KASVIS- KALKKUNAPATA 8KK