Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 200G KASVIS-KARJALANPAISTI 1-3V

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 200G KASVIS-KARJALANPAISTI 1-3V

Kasviksia ja karjalanpaistia lasten ateria
Piltti Kasviksia ja karjalanpaistia on perinteisestä karjalanpadasta tuunattu pienten lasten ateria perunasta, porkkanasta, naudan – ja sianlihasta ja sipulista. Lisää makua ateriaan antaa ripaus maustepippuria. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.


Lasten tulee saada totutella uusiin makuihin omassa tahdissaan

Pienen lapsen ravitsemustarpeet ovat erilaiset kuin aikuisten, ja sama koskee myös makuaistia. Kaikki Piltti-ruoat on valmistettu tietyn ikäisiä lapsia ajatellen. Vuosikymmenten yhteistyö Makuraadin kanssa on tuottanut tulokseksi runsaan Piltti-tuotevalikoiman, jolla autat lastasi oppimaan pitämään uusista ja jännittävistä ruoista kaikista maailmankolkista aina suomalaisiin perinneruokiin.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset
Vesi, peruna, porkkana, naudanliha (5,5%), sianliha (5%), sipuli, riisitärkkelys, riisijauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,2%), sipulijauhe ja maustepippuri. Sisältää kasviksia 42%.

Vatten, potatis, morötter, nötkött (5,5%), griskött (5%), lök, risstärkelse, rismjöl, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt (0,2%), lökpulver och kryddpeppar. Innehåller grönsaker 42%.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 200G KASVIS-KARJALANPAISTI 1-3V