Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 125G KASVIS- KINKKUHERKKU 5KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 125G KASVIS- KINKKUHERKKU 5KK

Kasvis-kinkkuherkku lasten ateria
Piltti Kasvis-kinkkuherkku on herkullinen pienten lasten ateria porkkanasta, perunasta ja sianlihasta. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 5 kuukauden iästä alkaen.


Piltti-lastenruoat on sovitettu sinun lapsellesi kaikin tavoin

Lapset kasvavat nopeasti, jolloin heidän ravitsemustarpeensakin muuttuvat. Piltti auttaa pysymään kehityksessä mukana. Kun noudatat pakkausten ikämerkintöjä, voit olla varma, että tuote on kehitetty juuri sinun lapsesi maku-, koostumus- ja ravitsemustarpeisiin ja perustuu uusimpaan suomalaiseen ja kansainväliseen tutkimukseen. Piltti-lastenruoat eivät luonnollisestikaan sisällä väriaineita tai säilöntäaineita.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset
Vesi, peruna, porkkana, sianliha (9%), kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), riisijauho. Sisältää kasviksia 46% ja sianlihaa 9%. Raaka-aineet eivät sisällä gluteenia.

Vatten, potatis, morötter, griskött (9%), vegetabiliska oljor (ryps, solros), rismjöl. Innehåller grönsaker 46% och skinka 9%. Råvarorna innehåller inte gluten.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 125G KASVIS- KINKKUHERKKU 5KK