Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 125G KASVIS- NAUDANLIHASOSE 5KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 125G KASVIS- NAUDANLIHASOSE 5KK

Vesi, porkkana, peruna, naudanliha (9 %), riisitärkkelys ja kasviöljyt (rypsi, auringonkukka). Sisältää kasviksia 42 %

Piltti Kasvis-naudanlihasose on herkullinen pienten lasten ateria porkkanasta, perunasta ja naudanlihasta. Tuotteessa on hyvä rasvakoostumus, vähän kovaa rasvaa. Lapsille 5 kuukauden iästä alkaen.

Lämmitä ruoka joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa (noin 30s, 750W) lautasella tai avatussa purkissa. Tarkista, ettei ruoka ole liian kuumaa. Lämmitä vain kerralla tarvittava määrä. Tarjoa ruoka lautaselta ja käytä muovilusikkaa. Tarkista, että avatessa kuuluu napsahdus. Maista aina itse tuotetta ensin.

Avaamattomana huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa noin 2 vrk.

"Piltti-lastenruoat on sovitettu sinun lapsellesi kaikin tavoin

Lapset kasvavat nopeasti, jolloin heidän ravitsemustarpeensakin muuttuvat. Piltti auttaa pysymään kehityksessä mukana. Kun noudatat pakkausten ikämerkintöjä, voit olla varma, että tuote on kehitetty juuri sinun lapsesi maku-, koostumus- ja ravitsemustarpeisiin ja perustuu uusimpaan suomalaiseen ja kansainväliseen tutkimukseen. Piltti-lastenruoat eivät luonnollisestikaan sisällä väriaineita tai säilöntäaineita.
"

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 125G KASVIS- NAUDANLIHASOSE 5KK