Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 200G LASAGNETTE 12KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 200G LASAGNETTE 12KK

Lasagnette lasten ateria
Piltti Lasagnette on herkullinen pienten lasten pasta-ateria täysjyväpastasta, porkkanasta, naudanlihasta, palsternakasta, tomaattisoseesta ja sipulista. Lisää makua ateriaan antavat valkosipuli ja oregano. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.


Lasten tulee saada totutella uusiin makuihin omassa tahdissaan

Pienen lapsen ravitsemustarpeet ovat erilaiset kuin aikuisten, ja sama koskee myös makuaistia. Kaikki Piltti-ruoat on valmistettu tietyn ikäisiä lapsia ajatellen. Vuosikymmenten yhteistyö Makuraadin kanssa on tuottanut tulokseksi runsaan Piltti-tuotevalikoiman, jolla autat lastasi oppimaan pitämään uusista ja jännittävistä ruoista kaikista maailmankolkista aina suomalaisiin perinneruokiin.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset
Vesi, keitetty täysjyväpasta 18% (täysjyvädurumvehnä), porkkana, naudanliha (8%), palsternakka, tomaattisose, sipuli, vehnäjauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,2%), valkosipuli ja oregano. Sisältää kasviksia 20%. Saattaa sisältää hivenen kananmunaa.

Vatten, kokt fullkornspasta 18% (fullkornsdurumvete), morötter, nötkött (8%), palsternacka, tomatpuré, lök, vetemjöl, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt (0,2%), vitlökspulver och oregano. Innehåller grönsaker 20%. Kan innehålla spår av ägg.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 200G LASAGNETTE 12KK