Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 125G PÄÄRYNÄ 4KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 125G PÄÄRYNÄ 4KK

Ainekset: Päärynä (50 %), vesi, hedelmäsokeri, tapiokatärkkelys ja C-vitamiini.

Piltti Päärynää on miedon makea, C-vitaminoitu päärynäsose. Tuote on 100% päärynää. Lapsille 4 kuukauden iästä alkaen.

Valmista tarjottavaksi. Tarkista, että avatessa kuuluu napsahdus. Maista aina itse tuotetta ensin. Avaamattomana huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa noin 2 vrk.

"Piltti on valmistanut ruokaa Suomen lapsille vuodesta 1952. Toimintamme kantavia voimia ovat aina olleet lapset ja terveys.

Tuotteiden laatu ja turvallisuus on Piltille ensiarvoisen tärkeää. Kaikilla tehtaillamme noudatetaan paikallisia ja kansainvälisiä lakeja ja säädöksiä sekä toimitaan tiukan laadunvarmistusjärjestelmän mukaisesti, niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Tämä tuote tehdään tilapäisesti Puolassa. Tilapäinen ulkomainen valmistus johtuu Turun lastenruokatehtaan tuotannon ongelmista joiden vuoksi on huomattavasti jäljessä tavoitteista. Tällä ratkaisulla pyrimme takaamaan, että kaupassa on aina Piltti-tuotteita riittävästi saatavilla.

Kun tarjoat lapsellesi Piltti-ruokaa, voit luottaa siihen, että lapsesi saa ravitsemukseltaan oikeanlaista ruokaa. Ruokamme eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.
"Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 125G PÄÄRYNÄ 4KK