Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 200G PERUNA-LIHAMUHENNOS 8KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 200G PERUNA-LIHAMUHENNOS 8KK

Peruna-lihamuhennos lasten ateria
Piltti Peruna-lihamuhennos on herkullinen pienten lasten ateria perunasta, naudanlihasta, palsternakasta ja sipulista. Lisää makua ateriaan tuo persilja. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 8 kuukauden iästä alkaen.


Lasten tulee saada totutella uusiin makuihin omassa tahdissaan

Pienen lapsen ravitsemustarpeet ovat erilaiset kuin aikuisten, ja sama koskee myös makuaistia. Kaikki Piltti-ruoat on valmistettu tietyn ikäisiä lapsia ajatellen. Vuosikymmenten yhteistyö Makuraadin kanssa on tuottanut tulokseksi runsaan Piltti-tuotevalikoiman, jolla autat lastasi oppimaan pitämään uusista ja jännittävistä ruoista kaikista maailmankolkista aina suomalaisiin perinneruokiin.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset
Vesi, peruna (28%), naudanliha (10%), palsternakka, sipuli, riisitärkkelys, riisijauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka) ja persilja. Sisältää kasviksia 35%.

Vatten, potatis (28%), nötkött (10%), palsternacka, lök, risstärkelse, rismjöl, vegetabiliska oljor (ryps, solros) och persilja. Innehåller grönsaker 35%.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 200G PERUNA-LIHAMUHENNOS 8KK