Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI PERUNAA JA LOHTA 15KK 250G

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI PERUNAA JA LOHTA 15KK 250G

Ainekset: Vesi, peruna, rasvaton maito, lohi (9 %), bataatti, herne, maissitärkkelys, kerma, sitruunamehu, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), tilli, suola (0,2 %), persilja ja valkopippuri.

Piltti Taapero Perunaa ja lohta on herkullinen pienten lasten kala-ateria perunasta, lohesta, bataatista, herneistä ja kermasta. Lisää makua ateriaan antavat sitruuna, tilli, persilja ja valkopippuri. Tuotteessa on hyvä rasvakoostumus, vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.
Lämmitä ruoka joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa (noin 30s, 750W) lautasella tai avatussa purkissa. Tarkista, ettei ruoka ole liian kuumaa. Lämmitä vain kerralla tarvittava määrä. Tarjoa ruoka lautaselta ja käytä muovilusikkaa. Tarkista, että avatessa kuuluu napsahdus. Maista aina itse tuotetta ensin.

Avaamattomana huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa noin 2 vrk.


"Piltti Taapero

Eri ravintoaineiden saanti oikeassa suhteessa on lapsesi kasvulle erityisen tärkeää. Siksi kehitimme Piltti Taapero -sarjan! Sen maittavat ateriat takaavat 1–3-vuotiaille ravintosuositusten mukaisen, sopivasti pureskeltavan ja juuri oikean kokoisen annoksen jokaiseen ruokailuun.

Taaperoikäisen lapsen päivittäinen raudantarve painokiloa kohden on jopa kuusinkertainen ja energiantarve noin kolminkertainen verrattuna aikuiseen. Tyydyttyneiden rasvojen osuus tulisi olla alle 10 prosenttia ruoasta saadusta energiasta. Piltti Taapero aterioissa on optimaalinen rasvakoostumus.
"


Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI PERUNAA JA LOHTA 15KK 250G