Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 125G PORKKANA-PERUNA 4KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 125G PORKKANA-PERUNA 4KK

Porkkanaa ja perunaa lasten ateria
Piltti Porkkanaa ja perunaa on pienten lasten ateria perunasta ja porkkanasta. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 4 kuukauden iästä alkaen.


Piltti – osa Suomea vuodesta 1952

Piltti on valmistanut ruokaa Suomen lapsille vuodesta 1952. Toimintamme kantavia voimia ovat aina olleet lapset ja terveys. Lasipurkeissa myytävät Piltti-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, jotta ne täyttäisivät suomalaisäitien tiukat vaatimukset. Kun tarjoat lapsellesi Piltti-ruokaa, voit luottaa siihen, että lapsesi saa ravitsemukseltaan oikeanlaista ruokaa. Lisäksi ruokien makumaailma on kehitetty nimenomaan suomalaislapsia varten. Ruokamme eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset
Porkkana (42%), vesi, peruna (21%), riisitärkkelys ja kasviöljyt (rypsi, auringonkukka). Raaka-aineet eivät sisällä gluteenia.

Morötter (42 %), vatten, potatis (21 %), risstärkelse och vegetabiliska oljor (ryps, solros). Råvarorna innehåller inte gluten.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 125G PORKKANA-PERUNA 4KK