Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

PILTTI 125G VADELMAA MUSTIKKAA JOGURTTIA 5KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

PILTTI 125G VADELMAA MUSTIKKAA JOGURTTIA 5KK

Vadelmaa, mustikkaa ja jogurttia marjasose
Piltti Vadelmaa, mustikkaa ja jogurttia on herkullinen marjainen jogurttivälipala. Lapsille 5 kuukauden iästä alkaen.


Vauvat ja jogurtti

Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan lehmänmaitoa voi alkaa tarjota juomaksi vasta lähempänä yhden vuoden ikää sen runsaan proteiinipitoisuuden vuoksi. Piltin jogurttia ja rahkaa sisältävissä lastenruokasoseissa jogurtin ja rahkan sekä määrä että laatu on tarkkaan suunniteltu pienelle lapselle sopivaksi. Siten ne sopivat jo 5 kuukauden iästä alkaen.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset
Vesi, jogurtti (20%), vadelma (12%), mustikka (8%), omena (8%), sokeri, tapiokatärkkelys, kasviöljy (rypsi), heraproteiinijauhe ja happamuudensäätöaine (maitohappo). Raaka-aineet eivät sisällä gluteenia. Sokereiden kokonaismäärä on 7,0g/100g, josta 4,5g on lisättyä sokeria.

Vatten, yoghurt (20%), hallon (12%) blåbär (8%), äpple (8%), socker, tapiokastärkelse, vegetabilisk olja (ryps), vassleproteinpulver och surhetsreglerande medel (mjölksyra). Råvarorna innehåller inte gluten. Totalmängd sockerarter per 100g är 7,0g, varav 4,5g är tillsatt socker.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: PILTTI 125G VADELMAA MUSTIKKAA JOGURTTIA 5KK