Resepti-Amerikan kanasalaatti sour cream-kaurarenkailla
Varastossa
GTIN
Resepti-Amerikan kanasalaatti sour cream-kaurarenkailla
Yrttimarinoidun kanan ja amerikkalaisen ranch-kastikkeen maukasta liittoa komppaavat hauskat Boltsi Rinkula Sour Cream -kaurarenkaat. Lisäaineettomat Boltsi Rinkulat on valmistettu suomalaisesta täysjyväkaurasta. Naposteluun ja ranskalaisten perunoiden tilalle sopivan Sour Creamin lisäksi makuvaihtoehtona on Valkosipuli.
(2 annosta)
VALMISTUSAINEET
- 1 jäävuorisalaatti
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 370 g yrttimarinoitua kanan rintafileetä
- 2 ps Boltsi Rinkula Sour Cream -kaurarenkaita
Kastike:
- ½ dl tuoretta tilliä
- ½ dl tuoretta lehtipersiljaa
- 1 kesäsipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- 2 dl majoneesia
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
- Valmista kastike: Hienonna tilli, persilja ja kesäsipuli varsineen. Purista joukkoon valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Revi salaatti suupaloiksi. Lisää joukkoon pari ruokalusikallista kastiketta ja pyörittele salaatti meheväksi. Lisää kastiketta tarvittaessa.
- Jaa salaatti lautasille, ja ripottele ympärille puolitettuja kirsikkatomaatteja.
- Paista kanan rintafileet pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä Boltsi Rinkula -täysjyväkaurarenkaat pakkauksen ohjeen mukaan esim. pannulla öljytilkassa?
- Nostele Rinkulat ja kanafileet salaattipedille, lusikoi päälle kastiketta ja nauti!