Toggle Nav

Resepti-Anun marinoitu punasipuli

Varastossa
GTIN
Resepti-Anun marinoitu punasipuli
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,19 €
LUOMU PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
2,49 €
RAJAMÄEN OMENAVIINIETIKKA 0,4 L
3,49 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

Marinoitu punasipuli on herkku, joka sopii melkein minkä kanssa vain: leivän päälle, ruuan lisukkeena, joulupöytään, juustojen kanssa. Kauniin vaaleanpunainen herkku on myös ihana lahja!

Valmistusaineet

  • 2 punasipulia
  • 2 dl omanaviinietikkaa
  • 2 dl öljyä
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

  1. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.
  2. Liuota sokeri ja mausteet kattilassa kuumennettuun viinietikkaan, lisää öljy.
  3. Lisää kattilaan sipulirenkaat ja anna seoksen kiehua 5 minuuttia
  4. Nostele sipulit lasipurkkiin ja kaada liemi päälle.
  5. Anna valmistua jääkaapissa 1 vuorokausi ennen herkuttelua.
  6. Jos annat herkun lahjaksi, tee purkkiin vielä etiketti tai kortti.