Toggle Nav

Resepti-Appelsiini-sipulisalaatti

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Appelsiini-sipulisalaatti
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Virkistävä appelsiini-sipulisalaatti piristää aterialla. Koti- tai raejuusto tuo salaattiin täyteläisyyttä.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 - 2 (150 g) punasipulia
  • 1 dl Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
  • ½ dl vaaleaa balsamietikkaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl sokeria
  • 2 (700 g) appelsiinia
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 1 prk (200 g) Valio raejuustoa

KOKEILE MYÖS

  • 1 rkl tuoretta minttua tai basilikaa hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Leikkaa punasipuli mahdollisimman ohuiksi renkaiksi.
  2. Valmista marinadi omenatäysmehusta, balsamietikasta, suolasta, mustapippurista ja sokerista.
  3. Kaada marinadi sipulirenkaiden joukkoon. Anna marinoitua huoneenlämmössä n. tunnin ajan.
  4. Kuori ja leikkaa appelsiinit viipaleiksi tai paloiksi.
  5. Revi jääsalaatti laakean tarjoiluastian pohjalle.
  6. Lado seuraavaksi appelsiiniviipaleet ja marinoitu punasipuli.
  7. Lisää raejuusto tai kuutioitu kotijuusto.
  8. Koristele tuoreella mintulla tai basilikalla.

Resepti: Valio