Toggle Nav

Resepti-Appelsiinibroileri

Varastossa
GTIN
Resepti-Appelsiinibroileri
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN RINTAFILEE MAUSTAMATON 3KPL N.0,450-650G
9,69 €
VALIO APPELSIINITÄYSMEHU 1 L
2,19 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 3DL LAKTOOSITON
2,89 €
VALIO KUOHUKERMA 3,3DL LAKTOOSITON
3,29 €
LUOMU VALKOSIPULI 100G
1,39 €
VALKOSIPULI 120G
0,89 €
KIKKOMAN SOIJAKASTIKE 150ML
3,49 €
KIKKOMAN LUOMU SOIJAKASTIKE 250ML
5,59 €
DANSUKKER SIIRAPPI 1KG
2,69 €
RAJAMÄEN PUNAVIINIETIKKA 0,4L
3,49 €
SUNNUNTAI ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
1,69 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,65 €
ADUKI VOIMAKAS PAPRIKAJAUHE LUOMU 200G
5,89 €
MEIRA VALKOPIPPURI KOKONAINEN 34G PUSSI
1,79 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Anna broilerin kypsyä rauhassa mehukkaassa ja mausteisessa appelsiinimarinadissa.

6 annosta

Valmistusaineet

  • 6 - 8 broilerin rintafileetä
  • ½ rkl paprikajauhetta
  • ¼ tl valkopippuria
  • ¼ tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
Marinointiliemi
  • 4 dl Valio appelsiinitäysmehua
  • ½ dl soijakastiketta
  • ½ dl siirappia
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 2 valkosipulin kynttä
Päälle
  • 2 dl Valio kuohukermaa
  • 3 rkl vehnäjauhoja

Valmistusohje

  1. Mausta broilerien rintafileet paprikajauheella, pippureilla ja suolalla
  2. Lado palat voideltuun uunivuokaan. Sekoita marinointiliemen ainekset keskenään ja kaada broileripalojen päälle. Anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti, mieluimmin yön yli.
  3. Sekoita vehnäjauhot kermaan huolellisesti vatkaten, kunnes seos on tasaista. Kaada vuokaan. Sekoittele vielä hiukan lusikalla, että kerma-vehnäjauhoseos sekoittuu marinointiliemen kanssa.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 50 min. Tarjoa keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti: Valio