Toggle Nav

Resepti-Appelsiinipannukakut

Varastossa
GTIN
Resepti-Appelsiinipannukakut
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU APPELSIINI 0,9-1,1KG ULKOMAINEN
2,29 €
VALIO APPELSIINITÄYSMEHU 1 L
Tarjoushinta 1,59 € Normaali hinta 2,19 €
VALIO LUOMU RASVATON PIIMÄ 1L
1,59 €
VALIO RASVATON PIIMÄ 1L
1,39 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
Tarjoushinta 3,29 € Normaali hinta 3,59 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,79 €
MEIRA RUOKASOODA 125G
0,79 €
MEIRA LEIVINJAUHE 100G
1,15 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
Tarjoushinta 0,89 € Normaali hinta 0,99 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,59 €
VALIO VOI 500G NORMAALISUOLAINEN
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,89 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €

Paksut amerikkalaistyyliset pannukakut nautitaan appelsiinisiirapin kera.

Valmistusaineet

  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl Dansukker Taloussokeria
  • 1 luomuappelsiinin raastettu kuori
  • 1 dl appelsiinimehua
  • 5 dl piimää
  • 2 isoa kananmunaa
  • 2 rkl juoksevaa margarinia, voisulaa tai öljyä

Paistamiseen

  • voita tai juoksevaa margarinia

Pinnalle

  • 1 luomuappelsiinin raastettu kuori
  • 1 dl appelsiinimehua
  • 2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia

Valmistusohje

  1. Pese appelsiinit. Raasta kuori. Keitä siirapin aineksia reippaalla lämmöllä viitisen minuuttia.
  2. Mittaa pannukakkutaikinan kuivat ainekset kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa munat, piimä, rasva ja appelsiinimehu. Lisää kuivat ainekset siivilän läpi seuloen kosteisiin aineksiin. Lisää lopuksi hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori. Anna taikinan vetäytyä viitisen minuuttia.
  3. Paista lettu- tai blinipannulla pulskia pannukakkuja. Tarjoa appelsiinisiirapin kanssa.
  4. Letut voi tarjota myös pakastemarjoista ja Dansukker Hillo-marmeladisokerista valmistetun hillon kanssa.

Resepti: Dansukker