Toggle Nav

Resepti-Aprikoosikana

Varastossa
GTIN
Resepti-Aprikoosikana
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
NAAPURIN MAALAISKANAN RINTAFILEE YRTTIÖLJY 370G
6,59 €
NAAPURIN MAALAISKANAN RINTAFILEE, MAUSTAMATON 600G
Tarjoushinta 8,99 € Normaali hinta 11,99 €
NAAPURIN MAALAISKANAN RINTAFILEE RUOHOSIPULI-SITRUUNA 370G
6,59 €
NAAPURIN MAALAISKANAN RINTAFILEE, HUNAJA-TIMJAMI 600G
Tarjoushinta 8,99 € Normaali hinta 11,99 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,69 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,29 €
SALOTTISIPULI PUSSI 250G
1,75 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULINKYNSI PUSSI 100G
0,89 €
VALKOSIPULI 120G
1,19 €
URTEKRAM LUOMU MAKEA APRIKOOSI 150G
3,29 €
ADUKI APRIKOOSI LUOMU 200G
4,59 €
ST. DALFOUR APRIKOOSIHILLO 284G
3,79 €
JP. CHENET SO FREE 0% CHARDONNAY 0.75L
7,59 €
RAJAMÄEN VALKOVIINIETIKKA 0,4L
3,49 €
MAGGI KANALIEMI BY PULJONKI 500ML
3,39 €
KNORR 8X28G FOND DU CHEF KANA-ANNOSFONDI
2,99 €
BONG KANALIEMIKUUTIOT 12-PACK 120G
2,09 €
MEIRA LAAKERINLEHTI 4G PUSSI
1,15 €

Aprikoosien makeus ja viinin happamuus sulautuvat ihanaksi herkuksi tässä kanareseptissä. Jos et halua käyttää valmistuksessa valkoviiniä, voit korvata sen parilla ruokalusikallisella valkoviinietikkaa ja nostamalla kanaliemen määrää.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 pkt Naapurin Maalaiskanan Rintafilee, Yrttiöljy
  • 50 g kuivattuja pehmeitä aprikooseja
  • 2 kpl shalottisipulia suikaloituna
  • 1 kpl valkosipulinkynsi viipaloituna
  • 1 kpl pieni laakerinlehti
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 dl kanalientä
  • 2 rkl aprikoosihilloa
  • voita

VALMISTUSOHJE

  1. Ruskista rintafileet pannulla kauttaaltaan voin kera. Nosta kanat pannulta ja lisää pannulle sipuli, valkosipuli ja freesaa pari minuuttia.
  2. Lisää joukkoon laakerinlehti ja valkoviini. Anna viinin haihtua hieman ja sekoita joukkoon kanaliemi, aprikoosit ja aprikoosihillo.
  3. Nosta rintafileet takaisin pannulle ja hauduttele hetki, kunnes rintafileet ovat kypsiä.
  4. Viimeistele voinokareella ja tarjoile esimerkiksi keitetyn villiriisin kanssa.

Resepti: Naapurin maalaiskana