Toggle Nav

Resepti-Aura lihamureke

Varastossa
GTIN
Resepti-Aura lihamureke
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
REININ LIHA LUOMUNAUDAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
6,79 €
VALIO AURA 170G LAKTOOSITON
3,59 €
VALIO LUOMU RUOKAKERMA 10% 3DL LAKTOOSITON
2,59 €
VALIO RUOKAKERMA 10% 3,3DL LAKTOOSITON
2,59 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,09 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
MYLLYN PARAS KORPPUJAUHO 300G
1,09 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
PERUNA 1KG KELTAINEN PESTY SUOMI
1,39 €

Lihamureke saa makua ja mehevyyttä AURA juustosta. Murekkeen voi rullata kätevästi kääretortun tapaan jolloin, jolloin AURA juusto tekevät kauniit raidat leikkauspintaan ja täyte jakautuu tasaisesti.

Valmistusaineet

  • ½ dl Valio ruokakermaa
  • ½ dl korppujauhoja
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 - 3 valkosipulin kynttä
  • 1 kananmuna
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 pkt (170 g) Valio AURA® juustoa

Valmistusohje

  1. Mittaa kulhoon ruokakerma ja korppujauhot. Anna turvota muutama min.
  2. Lisää jauheliha, hienonnetut sipulit ja muna. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita murekemassa tasaiseksi.
  3. Taputa massa kelmun päälle 1 cm:n paksuiseksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
  4. Leikkaa AURA ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet vieri viereen murekemassalevyn etuosaan. Kääri kääretortun tapaan rullaksi edestä alkaen.
  5. Nosta rulla leivinpaperille uunipellille. Nipistele saumat hyvin kiinni.
  6. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
  7. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Resepti: Valio