Toggle Nav

Resepti-AURA patapaisti

Varastossa
GTIN
Resepti- AURA patapaisti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
REININ LIHA NAUDAN SISÄPAISTI 0,9-1,1KG SUOMI
25,90 €
REININ LIHA NAUDAN ULKOPAISTI 0,9-1,1KG SUOMI
20,90 €
PAKASTE MARJEX KANTARELLI 1KG EU
20,90 €
METSÄSIENISEKOITUS 250G SUOMI
8,69 €
VALIO AURA 170G LAKTOOSITON
3,59 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,95 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
VALKOSIPULINKYNSI 100G
0,85 €
FELIX TOMAATTIPYREE 300G
2,79 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €

Muheva patapaisti on syksyn ja talven klassikkoruoka. Täyteläinen pata maustetaan AURA juustolla ja sienillä, eikä muuta sitten tarvitakaan.

VALMISTUSAINEET

  • 1 kg hirven tai naudan paistia
  • 3 rkl Valio voita
  • 2 - 3 sipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 200 g esikäsiteltyjä metsäsieniä, esim. suppilovahveroita
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • 4 dl vettä
  • 1 prk (2,5 dl)
  • Valio double cream kuohukermaa
  • 1 pkt (170 g) Valio AURA® juustoa

VALMISTUSOHJE

  1. Kuutioi paisti reiluiksi paloiksi. Ruskista lihat pienissä erissä paistinpannulla voissa ja siirrä ne sitä mukaa liemineen pataan.
  2. Paista lohkotut sipulit ja esikäsitellyt sienet. Lisää lihojen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää tomattipyree ja vesi.
  4. Kypsennä uunissa 150 asteessa lihan mureudesta riippuen n. 3 - 4 tuntia.
  5. Lisää lopuksi ruokakerma ja AURA. Kuumenna.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti: Valio