Toggle Nav

Resepti-Aura ulkofileepihvit

Varastossa
GTIN
Resepti-Aura ulkofileepihvit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
TAMMINEN PORSAAN ULKOFILEE KALVOTON 2-2,5KG
37,90 €
TAMMINEN LUOMU NAUDAN ULKOFILEEPALA KALVOTON 0,9-1,3KG
46,90 €
VALIO AURA 170G LAKTOOSITON
3,59 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
2,19 €
LUOMU PARSAKAALI 500G
2,49 €
LUOMU PORKKANA PUSSI 500G SUOMI
1,99 €
PORKKANA PUSSI 1KG SUOMI
1,15 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,59 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,99 €

Mehevä pihvi maistuu viikonlopun herkkuruokana. Viimeistele AURA® sinihomejuustolla.

Valmistusaineet

  • 1 ¼ kg (6 pihviä à 200 g) naudan ulkofileetä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

PAISTAMISEEN

  • Valio voita

PÄÄLLE

  • 2 dl (100 g) Valio AURA® murua
  • ½ rasiaa Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl vettä

TARJOILUUN

  • 900 g kasviksia esim. kukkakaali-porkkana-parsakaalisekoitusta

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. tuntia ennen paistamista.
  2. Poista fileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa filee pihveiksi. Nuiji pihvit kevyesti.
  3. Sekoita tai soseuta sauvasekoittimella AURA muru, tuorejuusto ja vesi tasaiseksi tahnaksi.
  4. Kuumenna pannu, lisää voi ja anna sen ruskistua. Paista pihvit 2 - 3 erässä. Mausta suolalla ja pippurilla; käytä suolaa vain vähän.
  5. Paista pihvejä ensin n. 1 min. Käännä ja jatka paistoa. Kun lihan pintaan alkaa muodostua 4 - 5 min kuluttua nestettä, on sen kypsyys medium. Halutessasi kypsemmän lopputuloksen jatka kypsentämistä lisää, mutta kääntele pihvejä välillä etteivät ne kuivu.
  6. Lisää jokaisen pihvin päälle AURA tahnaa.
  7. Tarjoile paistettujen kasvisten kera.

Vinkki: Voit valmistaa pihveistä myös lehtipihvejä. Nuiji ohuiksi (n. 5 mm) pihveiksi. Paista voissa pannulla ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää AURA tahnaa n. 40 g / pihvi ja taita lehtipihvi taskuksi.

Resepti: Valio