Toggle Nav

Resepti-Avokado-sitruunapasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Avokado-sitruunapasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO RUOKAKERMA SITRUUNA & PIPPURI 2.5DL UHT LAKTOOSITON
Tarjoushinta 1,89 € Normaali hinta 2,49 €
VALIO MUSTALEIMA EMMENTAL JUUSTO 245G LAKTOOSITON
6,99 €
VALKOSIPULI 120G
0,95 €

Sitruunapasta ja avokadopasta ovat suosituiksi nousseita pastaruokia. Tässä helposti valmistuvassa pastassa on nämä suosikkimaut yhdistetty.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 300 g pastaa 
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 2 (n. 350 g) avokadoa
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa sitruuna & pippuri
  • 1 - 2 tl limetti- tai sitruunamehua
  • ½ pussia Valio Mustaleima™ raastetta
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Laita pasta kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna valkosipuli ja basilika.
  3. Halkaise avokadot ja poista kivet. Purista hedelmäliha ulos nokareina tai ota lusikalla paloja. Pirskota päälle hieman sitrusmehua tummumisen estämiseksi.
  4. Valuta kypsä pasta siivilässä. Kaada pasta takaisin kattilaan. Lisää ruokakerma ja valkosipuli. Kuumenna.
  5. Lisää kasvikset ja juustoraaste pastan joukkoon.
  6. Nosta pasta annoslautasille. Rouhi päälle mustapippuria.
  7. Nauti pasta heti sen valmistuttua, sillä lämmitettyjen avokadojen maku kitkeröityy säilytyksen myötä.

Resepti: Valio