Toggle Nav

Resepti-Bataatti-kvinoasalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Bataatti-kvinoasalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO LUOMU TURKKILAINEN JOGURTTI 400G
1,99 €
BATAATTI 1KPL 0,7-1,2KG
2,89 €
PAPRIKA KELTAINEN 0,15-0,25KG
1,32 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,32 €
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
1,49 €
NÄMPNÄS KORIANTERI RASIA 20G
2,19 €
NÄMPNÄS MINTTU RASIA 20G
2,19 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,15 €
LUOMU INKIVÄÄRI RASIA 100G
1,65 €
SUNSPELT LUOMU KVINOA SUOMALAINEN 400G
5,59 €
ADUKI KVINOA LUOMU 500G
4,90 €
GOGREEN 400G QUINOA KVINOA
4,39 €
COPPOLA 400G CECI KIKHERNE
1,49 €
FILOS KALAMATA PDO EKSTRA-NEITSYTOLIIVIÖLJY 250ML
4,99 €
URTEKRAM LUOMU KIKHERNE VEDESSÄ 400/240G
Tarjoushinta 1,49 € Normaali hinta 1,95 €
KNOSSOS 500ML LUOMU EXTRA NEITSYT OLIIVIÖLJY
6,89 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
2,99 €
FOODIN LUOMU SITRUUNAMEHU 250ML
2,89 €
MEIRA KANELI JAUHETTU 38G TÖLKKI
2,29 €
MEIRA KANELI JAUHETTU 27G PUSSI
0,80 €
MEIRA KORIANTERI JAUHETTU 24G PUSSI
1,09 €
MALDON PIPPURIMYLLY 50G
5,35 €
MEIRA MYLLYSUOLA 100G MYLLY
4,59 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

Maukas lounassalaatti koostuu pehmeästä bataatista, ravinteikkaasta kvinoasta ja kasviksista. Salaatin maustaa makean hapan taatelivinaigrette. Hyvää ruokahalua!

8 annosta

VALMISTUSOHJE

Taatelivinaigrette

  • 6 pehmeää, kivetöntä taatelia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ½ dl sitruunamehua
  • 2 tl Dijon-sinappia
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • ½ tuoretta chiliä
  • ¼ tl kanelia
  • ripaus suolaa ja pippuria

Salaatti

  • 2 dl kvinoaa
  • 1 (600 g) bataatti
  • 1 paprika
  • 1 punasipuli
  • 250 g miniluumutomaatteja
  • 1 tlk (290 g) esikeitettyjä kikherneitä
  • ruukku tuoretta korianteria
  • ruukku tuoretta minttua
  • ripaus suolaa ja pippuria
  • 1 - 2 dl Valio turkkilaista luomujogurttia

VALMISTUSOHJE

  1. Valmista ensin taatelivinaigrette: Anna taatelien liota vähässä vedessä n. 1 h. Säästä vesi. Mittaa kaikki vinaigretten ainekset kannuun tai korkeaan kulhoon. Soseuta. Notkista tarvittaessa taatelien liotusvedellä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  2. Kuori ja halkaise bataatit. Kuutioi. Keitä suolalla maustetussa vähässä vedessä juuri ja juuri kypsiksi, n. 10 min bataattien koosta riippuen. Valuta ja jäähdytä nopeasti.
  3. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuutioi paprika, viipaloi sipuli ja halkaise tomaatit. Valuta kikherneet. Laita kulhoon. Mausta hienonnetuilla yrteillä (säästä hiukan salaatin pinnalle), suolalla ja pippurilla. Kaada päälle vinaigrette. Sekoita varoen.
  5. Kerrostele ainekset tarjoiluvadille. Lusikoi päälle jogurttia. Viimeistele hienonnetulla yrtillä.

Resepti: Valio