Toggle Nav

Resepti-Beanit gnocchivuoka

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Beanit gnocchivuoka
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Beanit® härkäpapumurusta, valmiista tomaattipastakastikkeesta, valmisgnoccheista ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen pastavuoka. Voit korvata gnocchipastan myös tuoreravioleilla tai -tortellineilla.

Vinkki: Onko kiire tai kova nälkä? Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ennen paistoa uunissa. Tällöin uunipaistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 pkt Beanit® härkäpapumurua
  • 2 tl kuivattua oreganoa tai pizzamaustetta
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pieninä paloina
  • 100 g raastettua parmesaania
  • 2 pkt (yht. 800 g) tomaattipastakastiketta
  • 500 g gnoccheja (tai muuta tuorepastaa)
  • 1 pkt (200 g) ranskankermaa
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 125 g mozzarellaa
  • 1 ruukku basilikaa

VALMISTUSOHJEET

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Mausta härkäpapumuru kuivayrteillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, parmesaanin, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.
  3. Laita puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja muutama revitty basilikanlehti. Laita loppu gnocchiseos vuokaan. Asettele päälle kirsikkatomaatit.
  4. Paista uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, niin laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.
  5. Laita päälle revitty mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.

Resepti: Beanit