Toggle Nav

Resepti-Broileri-feta avomunakas

Varastossa
GTIN
Resepti-Broileri-feta avomunakas
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
6,99 €
VALIO RUOKAKERMA 10% 3,3DL LAKTOOSITON
3,19 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,29 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,89 €
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEESUIKALE HUNAJAMARINOITU 450G
5,69 €

Tämä herkullinen ja ruokaisa munakas maistuu koko perheelle sekä on oiva tarjoiltava esim. brunssille.

3-4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
  • 6 kananmunaa
  • 4 rkl ruokakermaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 5 dl tuoreita babypinaatinlehtiä
  • 1/2 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 100 g fetakuutioita

Paistamiseen: rypsiöljyä

Valmistusohje

  1. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle suikaleet ja kypsennä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. lIsää joukkoon fetakuutiot ja sekoita. Kaada seos lautaselle.
  2. Riko kananmunat kulhoon. Mittaa joukkoon ruokakerma. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle munakasmassa. Säädä liesi keskilämmölle. Siirtele munakasmassaa lastalla pannun reunoilta keskelle päin, kunnes munakasmassa alkaa hyytymään. Mausta ripauksella suolaa.
  4. Lisää munakkaan päälle kypsä suikaleseos. Huuhtele pinaatinlehdet ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää pinaatinlehdet ja kirsikkatomaatit munakkaan päälle.

Resepti Kariniemen