Toggle Nav

Resepti-Broileri-kasvispiirakka

Varastossa
GTIN
Resepti-Broileri-kasvispiirakka
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEESUIKALE HUNAJA 300G
3,89 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
1,45 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN KEVYTMAITO 1L
1,29 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
4,29 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,15 €
PURJOSIPULI 1KPL 0,2-0,5KG
Tarjoushinta 1,35 € Normaali hinta 1,50 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO YRTTI 200G LAKTOOSITON
2,49 €
VALIO PIZZAJUUSTORAASTE 150G LAKTOOSITON
2,79 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,59 €
TUORE HIIVA 50G PALA
0,25 €
SUNNUNTAI KUIVAHIIVA 10X11G
2,69 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Tässä piirakassa on reilu pohja, joten se sopii hyvin tarjoiltavaksi keveiden sosekeittojen kanssa.

1 uunipellillinen

Valmistusaineet

  • 3 ½ dl Valio maitoa
  • ½ pkt (à 50 g) hiivaa
  • ¾ tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • n. 5 dl vehnäjauhoja

TÄYTE

  • 300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 (200 g) paprika
  • 1 (150 g) purjopala (150 g) 
  • kesäkurpitsaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® kevyt yrtti tuorejuustoa
  • 1 pussi (150 g) Valio pizzajuusto raastetta

Valmistusohje

  1. Sekoita kädenlämpöiseen maitoon murennettu hiiva, suola, sokeri ja kaurahiutaleet. Anna turvota 5 min. Lisää voisula ja puuhaarukalla sekoittaen jauhot vähitellen.
  2. Kaada taikina uunipellille leivinpaperille. Ripota taikinan päälle jauhoja. Levitä taikina käsin n. 30 x 40 cm:n kokoiseksi levyksi. Anna kohota liinan alla.
  3. Suikaloi paprika, viipaloi purjo ja kuutioi kesäkurpitsa. Paista broilerisuikaleet pannulla voissa kypsiksi. Lisää kasvikset. Jatka paistamista muutama min. Lisää tuorejuusto ja sulata sekoitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Levitä broileri-kasvisseos pohjalle. Ripota päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa n. 20 min.

Resepti: Arla