Toggle Nav

Resepti-Broilerinkoipipata

Varastossa
GTIN
Resepti-Broilerinkoipipata
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO RUOKAKERMA 10% 3,3DL LAKTOOSITON
3,19 €
MEIRA LAAKERINLEHTI 4G PUSSI
Tarjoushinta 0,69 € Normaali hinta 1,25 €
MAGGI EXTRA LIHALIEMIKUUTIO 16KPL 168G
2,69 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Edullista ja helppoa kotiruokaa, joka muhii padassa valmiiksi. Broilerin lisäksi valmistuu makoisa kastike esim. riisille, ohralle tai perunalle.

6 annosta

Valmistusaineet

  • 6 (n. 2 kg) marinoitua koipi-reisipalaa
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 (200 g) vihreä paprika
  • 2 laakerinlehteä
  • 3 dl paseerattua tomaattia , säilyke
  • 1 lihaliemikuutio
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 ½ tl paprikajauhetta
  • 1 ½ tl kuivattua kirveliä
  • 2 dl Valio ruokakermaa
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

  1. Huuhtele koipi-reisipalat nopeasti juoksevan kylmän veden alla. Siirrä isoon pataan.
  2. Leikkaa puhdistetut herkkusienet paksuhkoiksi viipaleiksi ja leikkaa paprika suikaleiksi. Lisää pataan.
  3. Kaada päälle paseerattu tomaatti.
  4. Murenna liemikuutio (tarvittaessa tarkista kuution gluteenittomuus) ja ripottele pataan. Lisää myös muut mausteet.
  5. Valuta ruokakerma ja vesi kauttaaltaan pataan.
  6. Kypsennä uunissa 200 asteessa ensin 10 min ilman kantta. Peitä kannella ja jatka kypsentämistä 1 h 15 min.
  7. Tarjoa keitettyjen ohrasuurimoiden tai riisin kanssa.

Resepti: Valio