Toggle Nav

Resepti-Caprese-pasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Caprese-pasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
EXPLORE CUISINE LUOMU KIKHERNE FUSILLI 250G VEGAANI GLUTEENITON
4,19 €
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
4,19 €
NÄMPNÄS BASILIKA RASIA 20G
2,79 €
CASEIFICIO PRINCIPE MOZZARELLA DI BUFALA 125G VEDESSÄ
3,49 €
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
4,49 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,89 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €
VALKOSIPULI 120G
0,75 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 250 g Explore Kikherne Fusilli
  • 1,5 dl kirsikkatomaatteja
  • 2 palloa mozzarellaa
  • 1/2 dl tuoretta basilikaa
  • 3 tl vaaleaa balsamicoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Pesto:

  • 4 dl tuoretta basilikaa
  • 50 g parmesania
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä tai manteleita
  • 1 1/5 dl oliiviöljyä
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • mustapippuria
  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pastavesi kiehumaan ja lisää siihen reilusti suolaa. Laita pasta kiehuvaan veteen ja keitä kunnes se on kypsää.
  2. Pastan kiehuessa valmista pestokastike. Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla käännellen. Kuori valkosipulinkynnet. Laita kaikki pestokastikkeen ainekset tehosekottimeen ja pyöräytä tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.
  3. Pilko kirsikkatomaatit. Hienonna halutessasi hieman basilikaa. Jätä muutama lehti kokonaisena sivuun koristelua varten.
  4. Valuta pasta. Sekoita pestokastike, balsamico, basilika ja kirsikkatomaatit pastan sekaan. Revi päälle mozzarellan paloja.
  5. Asettele pasta lautasille, koristele basilikan lehdillä ja nauti heti.