Toggle Nav

Resepti-Chili-inkivääripossua

Varastossa
GTIN
Resepti-Chili-inkivääripossua
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK VILJAPORSAAN SISÄFILE YKSITTÄISPAKATTU NOIN 500-600G
Tarjoushinta 9,90 € Normaali hinta 10,90 €
KIKKOMAN SOIJAKASTIKE 150ML
Tarjoushinta 2,89 € Normaali hinta 3,49 €
KIKKOMAN LUOMU SOIJAKASTIKE 250ML
Tarjoushinta 4,59 € Normaali hinta 4,79 €
LUOMU LIME RASIA 300G ULKOMAINEN
Tarjoushinta 2,49 € Normaali hinta 2,99 €
LIME 0,2-0.3KG ULKOMAINEN
Tarjoushinta 1,29 € Normaali hinta 1,39 €
KEIJU 1L RYPSIÖLJY
4,39 €
MAKU TARJOILULAUTA LIUSKEKIVEÄ
Tarjoushinta 4,99 € Normaali hinta 8,99 €

Porsaan sisäfilee marinoidaan chilillä ja inkiväärillä ja kypsennetään meheväksi grillissä. Helppoa ja herkullista!

3-4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton

Marinadi

  • 2 rkl inkivääriä raastettuna
  • 0.5 kpl chilipaprikaa (tai oman maun mukaan)
  • 3 rkl soijaa
  • 1 rkl hunajaa (tai sokeria)
  • 0.5 kpl limeä mehu ja kuori raastettuna
  • 2 rkl öljyä

Valmistusohje

  1. Leikkaa porsaanfilee 2-3 cm paksuiseksi pihveiksi, valmista marinadi ja laita lihojen kanssa muovipussiin. Marinoi jääkaapissa noin tunti. Ota marinoitu liha pussista ja kaada marinadi pussista kattilaan ja kiehauta.
  2. Anna lihojen lämmetä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. 
  3. Grillaa pihvit tai paista pannulla kohtalaisella lämmöllä noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta ja valele grillauksen ajan marinadilla.
  4. Kääri lihat kypsennyksen jälkeen folioon ja anna levätä 10-15 minuuttia. 
  5. Tarjoile esimerkiksi perunasalaatin kanssa.

Resepti: HK