Toggle Nav

Resepti-Chorizokiusaus

Varastossa
GTIN
Resepti-Chorizokiusaus
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HELSINGIN MAKKARATEHDAS CHORIZO 240G
3,79 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 3DL LAKTOOSITON
2,99 €
VALIO KUOHUKERMA 3,3DL LAKTOOSITON
3,29 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,35 €
FELIX TOMAATTIPYREE 300G
2,79 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 pkt (n. 500 g) tuorechorizomakkaraa (tai muuta tuoremakkaraa)
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 prk Creme Bonjour Chili&Paprika Cuisine Fraichea
  • 500 g pakasteperunasuikaleita
  • 2 dl kuohukermaa
  • ripaus mustapippuria
  • (suolaa tarvittaessa)
  • kourallinen tuoretta rucolaa

Valmistusohje

  1. Kuullota sipulisilppu öljyssä isolla paistinpannulla. 
  2. Puristele pannulle tuoremakkaroiden sisus ja kypsennä puuhaarukalla sekoittaen. 
  3. Lisää myös tomaattipyree ja creme bonjour, sekoita hyvin. Lisää joukkoon perunasuikaleet ja kerma. 
  4. Mausta seos mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa. 
  5. Kaada seos uunivuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa noin 1 tunti.
  6. Viimeistele kourallisella rucolaa juuri ennen tarjoilua.