Resepti-Croque Monsieur - lämmin juusto-kinkkuleipä
Varastossa
GTIN
Resepti-Croque Monsieur - lämmin juusto-kinkkuleipä
Lämmin leipäklassikko, jonka voi valmistaa pannulla, uunissa tai voileipägrillissä. Leivät voidellaan ulkopinnoilta voilla ja sisäpinnoilta maustetulla crème fraîchella ja täytetään tuplajuustolla ja kinkulla. Herkullista!
Valmistusaineet
- 1 dl Valio crème fraîchea 28%
- 1 rkl Dijon-sinappia
- ½ rkl tomaattipyreetä
- mustapippuria myllystä
- 8 viipaletta isoa paahtoleipää
- 50 g Valio Oivariini® rasvaa
- 8 (100 g) Valio Polar® Täyteläinen viipaletta
- 4 isoa (100 g) kinkkuviipaletta
Valmistusohje
- Sekoita crème fraîche, sinappi ja tomaattipyree kulhossa.
- Voitele leivät rasvalla. Käännä nurinpäin ja voitele toinen pinta maustetulla crème fraîchella. Rouhi päälle mustapippuria.
- Päällystä neljä leipäviipaletta seuraavanlaisesti: juustoviipale, kinkkuviipale (taitettuna leivän kokoon) ja juustoviipale.
- Laita jäljelle jääneet leivät kansiksi rasvalla voideltu puoli ylöspäin.
- Paista leivät voileipägrillissä tai paistinpannulla.
- Voit myös kuumentaa leivät uunin ylätasolla leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa 6 - 8 min. Käännä leivät puolivälissä.
- Puolita leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.