Toggle Nav

Resepti-Croque Monsieur - lämmin juusto-kinkkuleipä

Varastossa
GTIN
Resepti-Croque Monsieur - lämmin juusto-kinkkuleipä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO POLAR TÄYTELÄINEN JUUSTOVIIPALE 300G LAKTOOSITON
4,79 €
VALIO POLAR JUUSTOVIIPALE KEVYT 10% 300G LAKTOOSITON
4,79 €
HK KEITTOKINKKU 300G GLUTEENITON
6,69 €
HK YLIKYPSÄ SAUNAPALVIKINKKU 300G GLUTEENITON
6,29 €
HK SAUNAPALVIKINKKU 300G GLUTEENITON
5,79 €
WURSTI EXTRAPALVIKINKKU 400G
5,99 €
VALIO CREME FRAICHE 150G LAKTOOSITON
1,59 €
FELIX TOMAATTIPYREE 300G
2,69 €
VAASAN ISOPAAHTO GRAHAMPAAHTO 500G
2,49 €
VAASAN ISOPAAHTO VEHNÄ 500G
2,49 €
VAASAN ISOPAAHTO MONIVILJA 525G
2,49 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
4,29 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
3,39 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,25 €
JÄÄSALAATTI PUSSI 100G SUOMI
1,29 €
LUOMU JÄÄSALAATTI RUUKKU SUOMI
3,39 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
5,59 €
KURKKU 0,25-0,4KG SUOMI
1,68 €
PAPRIKA KELTAINEN 0,15-0,25KG
0,90 €

Lämmin leipäklassikko, jonka voi valmistaa pannulla, uunissa tai voileipägrillissä. Leivät voidellaan ulkopinnoilta voilla ja sisäpinnoilta maustetulla crème fraîchella ja täytetään tuplajuustolla ja kinkulla. Herkullista!

Valmistusaineet

  • 1 dl Valio crème fraîchea 28%
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • ½ rkl tomaattipyreetä
  • mustapippuria myllystä
  • 8 viipaletta isoa paahtoleipää
  • 50 g Valio Oivariini® rasvaa
  • 8 (100 g) Valio Polar® Täyteläinen viipaletta
  • 4 isoa (100 g) kinkkuviipaletta

Valmistusohje

  1. Sekoita crème fraîche, sinappi ja tomaattipyree kulhossa.
  2. Voitele leivät rasvalla. Käännä nurinpäin ja voitele toinen pinta maustetulla crème fraîchella. Rouhi päälle mustapippuria.
  3. Päällystä neljä leipäviipaletta seuraavanlaisesti: juustoviipale, kinkkuviipale (taitettuna leivän kokoon) ja juustoviipale.
  4. Laita jäljelle jääneet leivät kansiksi rasvalla voideltu puoli ylöspäin.
  5. Paista leivät voileipägrillissä tai paistinpannulla.
  6. Voit myös kuumentaa leivät uunin ylätasolla leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa 6 - 8 min. Käännä leivät puolivälissä.
  7. Puolita leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Resepti: Valio