Toggle Nav

Resepti-Curry-broileri uunipasta

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Curry-broileri uunipasta
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Helppo arkivuoka syntyy tuorepastasta, broilerista ja valmiista currykastikkeesta.

Valmistusaineet

  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 250 g tuorepastaa, esim. tuorespaghetti
  • 450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 prk (3 dl) Valio kermaista currykastiketta
  • 3 dl vettä
  • 1 parsakaali
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Voitele uunivuoka (30 x 20 cm) Oivariini rasvalla. Lisää vuokaan tuorepasta ja broilerisuikaleet.
  3. Kaada päälle currykastike. Täytä kastikepurkki vedellä, huuhtele ja kaada vesi vuokaan.
  4. Lisää parsakaalin nuput ja kirsikkatomaatit. Levitä pinnalle juustoraaste ja mausta.
  5. Paista 20 - 30 minuuttia.

Vinkki: Halutessasi peitä kelmulla ennen paistoa ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Paista ennen ruokailua.

Resepti: Valio