Toggle Nav

Resepti-Espanjalaistyylinen kikhernepata soijarouheesta

Varastossa
GTIN
Resepti-Espanjalaistyylinen kikhernepata soijarouheesta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PAKASTE HÄLSANS KÖK SOIJAROUHE 300G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 3,69 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
Tarjoushinta 0,99 € Normaali hinta 1,25 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G ULKOMAINEN
Tarjoushinta 1,49 € Normaali hinta 1,79 €
VALKOSIPULI 120G ULKOMAINEN
0,75 €
COPPOLA 400G POLPA TOMAATTIMURSKA
Tarjoushinta 1,29 € Normaali hinta 1,65 €
GOGREEN LUOMU TOMAATTIMURSKA 300G
1,99 €
URTEKRAM LUOMU TOMAATTISOSE 200G
Tarjoushinta 2,29 € Normaali hinta 2,49 €
ADUKI KIKHERNEET VEDESSÄ LUOMU 540G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,19 €
COPPOLA 400G CECI KIKHERNE
Tarjoushinta 1,29 € Normaali hinta 1,65 €
BABY PINAATTI PILTTI 80G SUOMI
3,59 €
URTEKRAM LUOMU JAUHETTU JUUSTOKUMINA 30G
Tarjoushinta 2,79 € Normaali hinta 2,89 €
SANTA MARIA KUMINA 20G KOKONAINEN PSS
0,69 €
ADUKI VOIMAKAS PAPRIKAJAUHE LUOMU 200G
Tarjoushinta 5,49 € Normaali hinta 5,69 €
DANSUKKER FARIINISOKERI 500G
Tarjoushinta 1,39 € Normaali hinta 1,75 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,89 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
Tarjoushinta 3,79 € Normaali hinta 3,89 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 paketti Hälsans Kök Soijarouhetta
  • 1 punasipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 3 dl kikherneitä
  • 200 g pinaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tl kuminaa
  • 1,5 tl paprikajauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 tl fariinisokeria
  • mustapippuria
  • 1 kourallinen mantelilastuja

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy isossa padassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli ja kuullota, kunnes sipulit ovat pehmeitä.
  2. Lisää kaikki mausteet ja anna kiehua muutaman minuutin koko ajan sekoittaen. Lisää tomaattisose, ja sekoita hyvin sipuleiden kanssa. Lisää tomaattimurska, soijarouhe, suola ja sokeri. Laske lämpöä ja anna kiehua hiljalleen n. 20 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Mausta pippurilla.
  3. Lisää lopuksi keitetyt kikherneet pataan. Kun ne ovat kuumenneet, lisää pinaatti ja laita kansi padan päälle.
  4. Tarjoa pata mantelilastujen kanssa.

Resepti: Hälsans Kök