Toggle Nav

Resepti-Espanjalaistyylinen kikhernepata soijarouheesta

Varastossa
GTIN
Resepti-Espanjalaistyylinen kikhernepata soijarouheesta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,25 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,39 €
VALKOSIPULI 120G
0,75 €
COPPOLA 400G POLPA TOMAATTIMURSKA
Tarjoushinta 1,39 € Normaali hinta 1,65 €
GOGREEN LUOMU TOMAATTIMURSKA 300G
1,49 €
URTEKRAM LUOMU TOMAATTISOSE 200G
Tarjoushinta 2,29 € Normaali hinta 2,49 €
ADUKI KIKHERNEET VEDESSÄ LUOMU 540G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,19 €
COPPOLA 400G CECI KIKHERNE
Tarjoushinta 1,39 € Normaali hinta 1,65 €
PAKASTE APETIT KOTIMAISTA PINAATTIA 150G HIENONNETTUINA PALOINA
Tarjoushinta 0,99 € Normaali hinta 1,29 €
URTEKRAM LUOMU JAUHETTU JUUSTOKUMINA 30G
Tarjoushinta 2,79 € Normaali hinta 2,89 €
ADUKI VOIMAKAS PAPRIKAJAUHE LUOMU 200G
Tarjoushinta 4,99 € Normaali hinta 5,69 €
DANSUKKER FARIINISOKERI 500G
Tarjoushinta 1,39 € Normaali hinta 1,75 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,89 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
2,89 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 paketti Hälsans Kök Soijarouhetta
  • 1 punasipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 3 dl kikherneitä
  • 200 g pinaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tl kuminaa
  • 1,5 tl paprikajauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 tl fariinisokeria
  • mustapippuria
  • 1 kourallinen mantelilastuja

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy isossa padassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli ja kuullota, kunnes sipulit ovat pehmeitä.
  2. Lisää kaikki mausteet ja anna kiehua muutaman minuutin koko ajan sekoittaen. Lisää tomaattisose, ja sekoita hyvin sipuleiden kanssa. Lisää tomaattimurska, soijarouhe, suola ja sokeri. Laske lämpöä ja anna kiehua hiljalleen n. 20 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Mausta pippurilla.
  3. Lisää lopuksi keitetyt kikherneet pataan. Kun ne ovat kuumenneet, lisää pinaatti ja laita kansi padan päälle.
  4. Tarjoa pata mantelilastujen kanssa.

Resepti: Hälsans Kök