Toggle Nav

Resepti-Fenkoli-appelsiinisalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Fenkoli-appelsiinisalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU APPELSIINI 0,9-1,1KG
3,19 €
APPELSIINI 0,9-1,1KG
1,97 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,09 €
LUOMU PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
2,25 €
RAJAMÄEN VALKOVIINIETIKKA 0,4L
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,49 €
RUSTHOLLARIN HUNAJA 250G
Tarjoushinta 4,89 € Normaali hinta 5,59 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
Tarjoushinta 0,89 € Normaali hinta 0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,89 €
BORGES LUOMU NEITSYTOLIIVIÖLJY 500ML
7,49 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 2 appelsiinia
  • 1 fenkoli
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl hunajaa
  • ripaukset suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuori appelsiinit ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi fenkoli ja punasipuli.
  2. Sekoita etikka, öljy ja hunaja tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Yhdistä kulhossa appelsiinit, fenkoli ja punasipuli ja kääntele joukkoon kastike.
  4. Anna tekeytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.