Toggle Nav

Resepti-Firecracker grillikanaa ja marinoitua paprikaa

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Firecracker grillikanaa ja marinoitua paprikaa
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Tarjoile kesäpöydässä lempeäntulista grillikanaa grillattujen paprikoiden ja Atrian coleslaw’n kanssa. Jos haluat annokseen lisää tulisuutta valitse coleslaw’ksi Atrian jalapeno-coleslaw.

6 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 8 kpl eriväristä pikkupaprikaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikka
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl tuoreita oreganon lehtiä
  • 1 pkt Atria Grill & Glaze Kanan Grillipala Firecracker 450g
  • 1 pkt Atria Coleslaw 300g

VALMISTUSOHJE

  1. Grillaa pikkupaprikat pehmeiksi. Sekoita oliiviöljy, etikka, hunaja, suola ja oregano keskenään. Marinoi paprikoita maustekastikkeessa vähintään puoli tuntia.
  2. Grillaa kanan grillipalat kypsiksi. Sivele pakkauksen glaze-kastiketta lihan pintaan kypsennyksen loppuvaiheessa tai lisää kastiketta kypsän lihan pinnalle makusi mukaan. Tarjoile grillikana ja paprikat Atrian coleslaw’n kera.

Resepti: Atria