Toggle Nav

Resepti-Georgialaiset possuvartaat ja yrtti-tomaattikastike

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Georgialaiset possuvartaat ja yrtti-tomaattikastike
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Mikäli aikeissa on viettää hyvien ystävien kesken perinteistä georgialaista supraa, eli sikäläistä juhla-ateriaa, kannattaa pöytään nostaa iso kasa georgialaisittain maustettuja possuvartaita. Mausteinen yrtti-tomaattikastike kuuluu myös olennaisena osana tämän juhlapöydän kattaukseen ja se kannattaakin tehdä jo edellisenä päivänä jääkaappiin maustumaan.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 2 pkt HK Street Grill Georgian Shashlik grillipala Viljaporsaan sisäpaistista 400 g

Georgialainen yrtti-tomaattikastike:

  • 2-3 kpl suippopaprikoita siemenineen
  • 5 tomaattia
  • 8-10 valkosipulin kynttä
  • 1 pieni punainen chili
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 3 rkl öljyä
  • 1 rkl sokeria
  • 1 cm piparjuurta raastettuna

VALMISTUSOHJE

  1. Laita kaikki kastikeainekset yleiskoneen kulhoon ja surauta karkeaksi kastikkeeksi. Anna maustua ainakin tunti ennen tarjoilua.
  2. Töki possun varraspalat liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa vartaita noin 6 minuutin ajan välillä käännellen kypsiksi.
  3. Tarjoa grillatut vartaat georgialaisen yrtti-tomaattikastikkeen ja esimerkiksi paahdettujen pottujen kera.

Resepti: HK