Toggle Nav

Resepti-Graavilohi

Varastossa
GTIN
Resepti-Graavilohi
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KALAONNI KIRJOLOHIFILEE C-LEIKATTU VAC 0,6-1,0KG
17,90 €
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
27,54 €
NÄMPNÄS RUCOLARASIA 20G
2,79 €
FOGLIA AROMAATTINEN VILLIRUCOLA 100G
1,65 €
VALIO EILA KERMAVIILI 200G LAKTOOSITON
1,49 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
2,79 €
MEIRA KARKEA MERISUOLA 800G
0,75 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €

Graavilohi on helppo valmistaa. Muistathan kuitenkin valmistaa sen 1-2 vrk ennen tarjoilua. Rucola-sinappikastike toimii hyvänä kastikkeena graavilohelle ja sen kanssa tarjottaville muille lisukkeille.

6 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 400 g lohifileetä
  • 2 ½ rkl karkeaa merisuolaa
  • 1 rkl sokeria
  • n. 5 vartta tuoretta tilliä

Rucola-sinappikastike:

  • 1 prk (200 g) Valio Eila® kermaviiliä
  • 1 dl rucolaa hienonnettuna
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa
  • ½ tl sitruunamehua

VALMISTUSOHJE

  1. Huuhdo lohi. Poista tarvittaessa ruodot ja evät.
  2. Sekoita suola ja sokeri. Ripota seos kalan pinnalle. Lisää tilli varsineen kalan päälle.
  3. Kääri leivinpaperiin. Laita vielä muovipussiin. Laita kevyt paino kalan päälle. Anna graavautua jääkaapissa 1 - 2 vrk.
  4. Pyyhi kalan pinta. Leikkaa ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi.

Kastike:

  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Anna maustua hetki jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua.

Resepti: Valio