Toggle Nav

Resepti-Graavilohi

Varastossa
GTIN
Resepti-Graavilohi
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 0,9-1,1KG NORJA
27,39 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 450-550G NORJA
13,70 €
NÄMPNÄS TILLI RASIA 20G
2,39 €
NÄMPNÄS RUCOLARASIA 20G
2,79 €
FOGLIA AROMAATTINEN VILLIRUCOLA 100G
1,65 €
LUOMU SITRUUNA 330G PUSSI
2,55 €
VALIO EILA KERMAVIILI 200G LAKTOOSITON
1,49 €
SINAPPI LUOMU DIJON 200G
2,69 €
MEIRA KARKEA MERISUOLA 800G
0,75 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

Graavilohi on helppo valmistaa. Muistathan kuitenkin valmistaa sen 1-2 vrk ennen tarjoilua. Rucola-sinappikastike toimii hyvänä kastikkeena graavilohelle ja sen kanssa tarjottaville muille lisukkeille.

6 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 400 g lohifileetä
  • 2 ½ rkl karkeaa merisuolaa
  • 1 rkl sokeria
  • n. 5 vartta tuoretta tilliä

Rucola-sinappikastike:

  • 1 prk (200 g) Valio Eila® kermaviiliä
  • 1 dl rucolaa hienonnettuna
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa
  • ½ tl sitruunamehua

VALMISTUSOHJE

  1. Huuhdo lohi. Poista tarvittaessa ruodot ja evät.
  2. Sekoita suola ja sokeri. Ripota seos kalan pinnalle. Lisää tilli varsineen kalan päälle.
  3. Kääri leivinpaperiin. Laita vielä muovipussiin. Laita kevyt paino kalan päälle. Anna graavautua jääkaapissa 1 - 2 vrk.
  4. Pyyhi kalan pinta. Leikkaa ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi.

Kastike:

  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Anna maustua hetki jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua.

Resepti: Valio