Toggle Nav

Resepti-Gratinoitu kalapata katkaravuilla

Varastossa
GTIN
Resepti-Gratinoitu kalapata katkaravuilla
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 0,9-1,1KG NORJA
26,29 €
E. ERIKSSON SIIKAFILE KASVATETTU NYPITTY 300-500G SUOMI
20,95 €
PAKASTE FINDUS 400G ALASKANSEITI
3,99 €
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU KUORITTU KATKARAPU KYPSÄ JUMBO 200G
6,39 €
VALIO JUUSTOMESTARIN JUUSTORAASTE CHEDDAR 150G LAKTOOSITON
3,09 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN TÄYSMAITO 1L
1,45 €
VALIO LUOMU VANHANAJAN TÄYSMAITO 1 L
1,09 €
ARLA LUOMU VANHANAJAN TÄYSMAITO 1L
1,45 €
ARLA TÄYSMAITO SUOMI 1L
1,25 €
ARLA INGMAN LUOMU KUOHUKERMA 2DL
1,25 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,45 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,39 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,29 €
TOUCH OF TASTE KALAFONDI 180ML
3,49 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
3,49 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

Gratinoitu kullanruskeksi paistettu kalapata on lempeän juustoinen, nopeasti valmistuva uuniherkku.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 600 g kalaa nahattomina fileinä
  • 1 dl voimakkaan makuista kovaa juustoa, raastettuna
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl täysmaitoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl Touch of Taste Kalafondia
  • tuoreita yrttejä, esim. tilliä
  • suolaa ja mustapippuria

VALMISTUSOHJE

  1. Kuivaa kalan pinta ja kuutioi se sopivan kokoisiksi paloiksi. Nosta kala uunivuokaan.
  2. Sulata kattilassa voi ja sekoita joukkoon jauho. Lisää maito, kerma ja fondi. Keitä sekoittaen 5 min.
  3. Mausta fondilla, suolalla ja mustapippurilla. Nosta katkaravut kalan päälle vuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele päälle juustoraaste.
  4. Gratinoi uunissa 10-12 min 175 asteessa. Gratiini on valmis, kun kala on kuumaa ja kullanruskeaa.
  5. Ripottele päälle tuoreita yrttejä ja tarjoile perunasurvoksen kanssa!

Resepti: Touch of taste