Toggle Nav

Resepti-Grillattu lohi

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Grillattu lohi
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Tässä reseptissä lohi maustetaan BBQ -kastikkeella ja viimeistellään pekonilla, limellä, chilillä, kevätsipulilla ja tuoreella korianterilla. Grillillä lohesta tulee ihanan mehevä ja maukas.

Valmistusaineet

  • 1.5 kg lohifileetä
  • 1.5 rkl suolaa
  • 0.75 dl Santa Maria BBQ Sauce
  • 300 g pekonia
  • 1 lime, ohuina viipaleina
  • 0.5 punainen chili, ohuina viipaleina
  • 5 kevätsipulia, ohuina viipaleina
  • 0.5 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Sivele kala BBQ -kastikkeella.
  2. Aseta lohi nahkapuoli alaspäin grillille, ei kuitenkaan grillin kuumimpaan kohtaan. Grillaa kannen alla noin 25 minuuttia.
  3. Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla ja siirrä talouspaperille kuivumaan.
  4. Kun lohi on kypsä, nosta se grillistä tarjoiluvadille.
  5. Koristele pekonilla, limellä, chilillä, kevätsipulilla ja korianterilla.

Resepti: Santa Maria