Toggle Nav

Resepti-Grillattu lohi

Varastossa
GTIN
Resepti-Grillattu lohi
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI/RUOTSI
Tarjoushinta 11,94 € Normaali hinta 25,08 €
JOZO 1KG JODIOITU RUOKASUOLA
0,79 €
  • Osta 2 hintaan 0,75 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 4 hintaan 0,73 € /kpl ja säästä 8%
SANTA MARIA 505G AMERICAN BBQ SAUCE ORIGINAL
Tarjoushinta 3,69 € Normaali hinta 3,79 €
  • Osta 2 hintaan 3,60 € /kpl ja säästä 2%
  • Osta 4 hintaan 3,52 € /kpl ja säästä 5%
HK AMERIKAN PEKONI ORGINAL 340G
4,49 €
  • Osta 2 hintaan 4,26 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 4 hintaan 4,17 € /kpl ja säästä 7%
LUOMU LIME RASIA 300G ULKOMAINEN
Tarjoushinta 2,49 € Normaali hinta 2,99 €
NÄMPNÄS KORIANTERIRASIA 20G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,19 €
LIME 1KPL NOIN 50-100G ULKOMAINEN
0,49 €
  • Osta 2 hintaan 0,46 € /kpl ja säästä 6%
  • Osta 4 hintaan 0,45 € /kpl ja säästä 8%
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
Tarjoushinta 1,19 € Normaali hinta 1,39 €

Tässä reseptissä lohi maustetaan BBQ -kastikkeella ja viimeistellään pekonilla, limellä, chilillä, kevätsipulilla ja tuoreella korianterilla. Grillillä lohesta tulee ihanan mehevä ja maukas.

Valmistusaineet

  • 1.5 kg lohifileetä
  • 1.5 rkl suolaa
  • 0.75 dl Santa Maria BBQ Sauce
  • 300 g pekonia
  • 1 lime, ohuina viipaleina
  • 0.5 punainen chili, ohuina viipaleina
  • 5 kevätsipulia, ohuina viipaleina
  • 0.5 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Sivele kala BBQ -kastikkeella.
  2. Aseta lohi nahkapuoli alaspäin grillille, ei kuitenkaan grillin kuumimpaan kohtaan. Grillaa kannen alla noin 25 minuuttia.
  3. Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla ja siirrä talouspaperille kuivumaan.
  4. Kun lohi on kypsä, nosta se grillistä tarjoiluvadille.
  5. Koristele pekonilla, limellä, chilillä, kevätsipulilla ja korianterilla.

Resepti: Santa Maria