Toggle Nav

Resepti-Grillattua kananpojan pihviä

Varastossa
GTIN
Resepti-Grillattua kananpojan pihviä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
MAISSI ESIKYPSENNETTY 2KPL 400G
2,89 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
6,99 €
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
3,89 €
LUOMU SITRUUNA 300G PUSSI
1,99 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Grillatusta maissista, täyteläisestä vuohenjuustosta ja tomaatista valmistuu aivan mieletön salsa Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Españolin lisukkeeksi. Kas näin, espanjalainen grilli-illallinen on katettu. Buen apetito!

5-6 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Mandarin Español 760 g
  • 1 pkt esikeitettyä maissia
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 10 mintunlehteä
  • ½ sitruunan mehu
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Leikkaa vuohenjuusto paksuiksi viipaleiksi ja grillaa molemmin puolin nopeasti kuumassa grillissä.
  2. Grillaa maisseihin kaunis grillipinta. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Leikkaa maissista pituussuunnassa jyvät irti terävällä veitsellä.
  3. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.
  4. Grillaa minuuttipihvit kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinta pisaroi ja ne ovat mehukkaan kypsiä.
  5. Tarjoa heti maissi-vuohenjuustosalsan kera.

Resepti: Kariniemen