Toggle Nav

Resepti-Grillattuja kananpojan paistileikkeitä

Varastossa
GTIN
Resepti-Grillattuja kananpojan paistileikkeitä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
AVOKADO SYÖNTIKYPSÄ 2KPL
3,99 €
LUOMU APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
4,50 €
VOI HYVIN LUOMU HUNAJATUUBI 250G
Tarjoushinta 4,29 € Normaali hinta 5,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Paistileike caribbean hotin kanssa tarjoiltava grillattu avokado on kevyt ja helppo lisäke siltään, mutta toimii hienosti myös osana isompaa grillikokonaisuutta. Appelsiini-hunajavinegretti valmistuu näppärästi kannellisessa lasipurkissa hölskyttelemällä.

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan paistileike Caribbean Hot 700 g
  • 2 syöntikypsää avokadoa

Appelsiini-hunajavinegretti:

  • 1 appelsiini
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • ½ dl rypsiöljyä
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu kannelliseen lasipurkkiin. Lisää joukkoon hunaja, mustapippuri ja rypsiöljy. Laita kansi kiinni ja ravista vimmatusti. Anna tekeytyä kylmässä puolisen tuntia.
  2. Grillaa kananpojan paistileikkeet kuumassa grillissä noin 20 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat mehevän kypsiä. Laita folioon vetäytymään.
  3. Puolita avokadot ja poista kivet. Voitele leikkuupintaan hieman rypsiöljyä ja grillaa nopeasti kuumassa grillissä. Mausta suolalla.

Resepti: Kariniemen